WAT KLANTEN VERTELLEN
Wil je graag weten wat het effect van Creatrix® is
en hoe andere vrouwen het Binnenste-Buiten traject hebben ervaren?

Hieronder vind je enkele voor- en na-video's en reviews van vrouwen die je zijn voorgegaan. Fergel's onmiddellijke reactie aan het einde van een sessie


"Iedere dag is een zegen voor mij omdat mijn relatie tot alles en iedereen in ernstige mate veranderd is.  Ik ben dus heel erg dankbaar voor dit traject omdat ik terug mijn leven mag leven."
Mariska
ervaarde onzekerheid, schuldgevoel, schaamte en ging voortdurend over haar grenzen. Haar angsten blokkeerden haar volledig en ze struggelde dagdagelijks met zich niet goed genoeg te voelen enzat heel de tijd in haar gedachten. 
Ze wou zich losmaken van haar slachtofferschap en constante twijfel.
Na het Binnenste-Buiten traject voelt Mariska dat iedere dag een zegen is voor haar. Ze ontmoet nieuwe mensen en mensen die ze al kende, ontmoet ze op een andere manier. Ze apprecieert de mensen rondom & zchzelf en voelt veel verbinding. Mariska is nu ontzettend dankbaar hoe ze het leven en wat mensen zeggen niet meer persoonlijk opvat zoals voordien en haar gedachten heel erg veranderd zijn. "Ik raad het iedereen aan omdat ik op een korte tijd zo veel hebt kunnen verwezenlijken.
Ik voel mij anders, gelukkiger, ik ben blij en ik lach veel meer. Ik voel me super."
Larita
zat er al lang onderdoor met veel verdriet, hartpijn, teleurstelling en angst voor het onbekende. Ze was het beu te twijfelen, onzeker te zijn en zich ongelukkig te voelen en wou vooruit en terug gelukkig worden.
Na slechts 4 sessies was Larita erdoor: Ze heeft terug plezier in het leven, lacht terug, kan genieten, voelt zicht sterker, blijer en maakt zich niet meer druk en is veel rustiger. Haar issues blijven niet meer hangen. Het traject vond Larita leuk en leerrijk. Larita gaat nu huppelend door het leven.


 

"Iedereen zou het traject moeten doorlopen want het is heel wat waard om vrij te zijn en van je issues verlost te zijn.
Het werkt bevrijdend. 
Beseffen dat de issues een oorzaak hebben en dat je ervan verlost kan worden."
Ann
voelde zich niet gewaardeerd, ze twijfelde constant en zat veel in haar hoofd, ze beleefde veel 'moetens' en cijferde zichzelf al vele jaren helemaal weg.
Ze wilde weer genieten, niet zwaar tillen aan zaken en helemaal zichzelf zijn.
Na slechts 6 sessies neemt Ann tijd voor zichzelf, ze kan voor zichzelf kiezen. Haar omgeving neemt taken op zich en neemt nu eigen verantwoordelijkheid. Ze overdenkt niet meer, heeft zelfrespect en is zich bewust van haar keuzes.
Ann kijkt vrijer en blijer naar de toekomst en laat zich niet meer beperken door de noden van anderen, ze heeft nu de vrijheid om keuzes te maken.
"Het traject is geweldig want het omzeilt mijn ego. De emoties voel ik nog, maar ze gaan nu heel snel terug liggen. Het traject is heel anders en heeft een diepe indruk op me nagelaten. Het was intens en het ging diep, maar er zit zo veel kracht in naar dat stuk onderbewustzijn gaan."


Tiziana
beleefde machteloosheid, nam steeds de leiding om de controle niet teverliezen, vluchte weg van situaties en had pijn en verdriet van mensen te verliezen met als gevolg een diepe overtuiging dat ze het niet waard was.  
Ze nam het leven heel serieus, kon niet makkelijk relativeren en kwam telkens dezelfde blokkades tegen. Ze dacht te veel, zat in haar hoofd en 
Na slechts 6 sessies gaat het goed met haar en wist ze bijna niet meer wat haar probleem was, ze kon niet meer voelen hoe ze zich voor het traject voelde. Ze is super content met het resultaat, voelt geluk, ervaart heel veel rust en een betere focus.

 
"Het traject heeft mijn innelijke zijn helemaal veranderd. Wat binnenin mij is, is nu belangrijk, niet mijn huidskleur. Mijn toekomst is nu reeds aan het veranderen. Creatrix® heeft mijn mentale welzijn gestabiliseerd.
Het is als plastische chirurgie aan het hart. Ik raad het iedereen aan want het is een helingproces." 

Dr. Flotea (Eng)
voelde zich al heer haar leven onderdrukt en gelimiteerd, haar zelfwaarde was heel erg laag, ze nam schuld op zich en was overtuigd dat ze alles verknoeid had en opportuniteiten had gemist. 
Ze wilde vooruitgang en verandering. Flotea is in het traject gestapt om haar denken te keren en succes te beleven. 
Na slechts 4 sessies voelt Flotea zich op alle vlak zo veel beter, onderdrukking heeft geen plek meer in haar leven. Ze kan nu op zichzelf focussen, kent geen angst meer, slaapt goed en beleeft een innerlijke rust. Haar levenskwaliteit ligt nu veel hoger.